Vallmo je pro mě ukázkou, že české suroviny nemusí být nudné, že česká kuchyně nemusí být těžká a hlavně, že česká kuchyně je něco so tady máme odjakživa a v každém z nás. Je třeba dát předsudky stranou vyhrnout rukávy a pustit se do práce. Přesně tohle tady dělají. Jejich práce se odehrává minimálně z poloviny v terénu, kde hledají podobné srdcaře a patrioty. Problémy zde nazývají výzvami a rozhodně si nic nezjednodušují. Nečekejte tady naškrobené prostředí a cinkající příbory, ale určitě očekávejte profesionalitu, která se neschovává za značková vína a snobské produkty, ale profesionalitu ve smyslu být každý den lepší a připravit vám nezapomenutelný zážitek.
Jsou to střípky nebo zrníčka makovice, které dohromady tvoří rytmicky chrastící makovici.:-)
Jan Albrecht – MasterChef 2023
Vallmo: Tradiční chutě v novém hávu
Naše kuchyně:
- Citlivě pracujeme s lokálními a sezónními surovinami v nejvyšší kvalitě.
- Nabízíme nápadité kombinace a respektujeme tradiční postupy.
- Dbáme na jednoduchou a přirozenou úpravu surovin.
Naše filozofie:
- Věříme, že stravování podle ročního období je zdravější a chutnější.
- Snažíme se o přímý kontakt se surovinou a průzračnost naší práce.
- Chceme, abyste si u nás vychutnali plný prožitek skrze všechny smysly.
Martin Makovička:
- Zakladatel a majitel Vallmo
- Tanečník, táta a partner
- Gastronomií žije a věří v její sílu
- Pořádá degustační večery a školí gastronomické týmy
- Snaží se zlepšovat gastronomii v České republice
Vallmo:
- Místo, kde se snoubí poctivé řemeslo s moderním přístupem
- Prožitek z jídla, který obohatí všechny vaše smysly
- Pozvánka do světa chutí a smyslů
Přijměte naše pozvání a ochutnejte Vallmo!
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Sorry, unable to load the Maps API.
Leave a Review Zrušit odpověď na komentář
Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.
Sorry, unable to load the Maps API.
Business Hour
Address
Praha
Česká republika
128 00
Czechia
2 Reviews on “Vallmo restaurant”
Vallmo je pro mě ukázkou, že české suroviny nemusí být nudné, že česká kuchyně nemusí být těžká a hlavně, že česká kuchyně je něco so tady máme odjakživa a v každém z nás. Je třeba dát předsudky stranou vyhrnout rukávy a pustit se do práce. Přesně tohle tady dělají. Jejich práce se odehrává minimálně z poloviny v terénu, kde hledají podobné srdcaře a patrioty. Problémy zde nazývají výzvami a rozhodně si nic nezjednodušují. Nečekejte tady naškrobené prostředí a cinkající příbory, ale určitě očekávejte profesionalitu, která se neschovává za značková vína a snobské produkty, ale profesionalitu ve smyslu být každý den lepší a připravit vám nezapomenutelný zážitek.
Jsou to střípky nebo zrníčka makovice, které dohromady tvoří rytmicky chrastící makovici.:-)
Jan Albrecht (MasterChef 2023)
Skvělý. A po tomhle videu bych jela hned zítra 😄