| | |

Sůl & Řepa patřila Janu Albrechtovi, Strakonice – Roadtrip FOODMANIAC

Pátek a sobota v oceňované strakonické restauraci Sůl & Řepa patřila Janu Albrechtovi, vítězi zatím poslední řady soutěže pro amatérské kuchaře MasterChef Česko. „Jezdím teď vařit po podnicích a většinou je menu postavené hlavně na mně. Ale tady se cítím být v roli učně. Baví mě koukat Pavlu Drdelovi pod ruce. Strakoňáci v něm mají obrovský poklad,“ vysekl strakonického šéfkuchaři poklonu. více Vítěz MasterChefa ve Strakonicích: Lidé v sobě potlačují potřebu scházet se

Fotografie Václav Král (Instagram)

Sledujte Honzovu cestu na webu foodmaniac.cz/roadshow/

World Wine Show
 #FOODMANIAC | Level 02 TPB Tech | MasterChef

World Wine Show

Ve čtvrtek 17. října se v impozantním prostředí historického Kaiserštejnského paláce v Praze uskutečnil již 12. ročník prestižního World Wine Show. Tato událost, která každoročně přiláká milovníky kvalitních vín a gurmány z celé Evropy, letos nabídla výjimečný zážitek pro všechny smysly. Vína z celého světa Stěžejní částí akce byla rozsáhlá degustace vín z mnoha významných…

Vejce Benedikt od MasterChefa Honzy Albrechta
 #FOODMANIAC | FoodBlogeři | Recepty

Vejce Benedikt od MasterChefa Honzy Albrechta

Podívejte se na recept na vejce benedikt od MasterChefa Honzy Albrechta. Honza klade důraz na precizní přípravu všech komponent, přičemž důležitá je především kvalita surovin. Pokud máte zájem o kompletní recept nebo další inspiraci, doporučuji navštívit Honzův instagram, kde najdete nejen tento, ale i další recepty a tipy na vědomé vaření. Děkujeme dodavatelům surovin www.rohlik.cz a www.prsuterie.cz a…

HALLOUMI SENDVIČ 🧀👊🏻
FoodBlogeři | FOODMANIAC

HALLOUMI SENDVIČ 🧀👊🏻

Až budeš chtít oslnit svoje hosty na grilovačce, určitě do repertoáru zařaď tohle. Je to lehké, je to svěží a zasytí tě to na dlouho. RECEPT – HALLOUMI SENDVIČ 🧀👊🏻 POSTUP:1️⃣ Nastrouhej si brambory na plátky a osmaž je v oleji rozpáleném na 180 stupňů. 2️⃣ Nakrájej si cherry rajčátka na malé kousky, osol, opepři, zalij lžící oliváče a lžící…

PAN CON TOMATE S BURRATOU
FoodBlogeři | FOODMANIAC

PAN CON TOMATE S BURRATOU

Autor receptu: Jirka Balga @balgicc Léto v plném proudu a s ním i úroda čerstvých rajčat! Tak neváhejte a vyzkoušejte tenhle rychlý a lahodný recept na PAN CON TOMATE S BURRATOU, která je přesně to co si chceš připravit v těchto horkých dnech. Koukni na tento skvělý a jednoduchý recept Na zahradě už máte určitě spoustu čerstvých rajčat, tak si pojďte vyzkoušet tento jednoduchý recept….

Vejce benedikt až do 15hod. každý den
FOODMANIAC | Snídaně

Vejce benedikt až do 15hod. každý den

Už víme kam na skvělé vejce benedikt v Praze každý den až do 15hod. a navíc si vyberete z pěti variant. A to není vše! Nabízí i širokou škálu dalších brunchových specialit. Velmi milá návštěva 🦌.. pokud hledáš klídek a kvalitní jídlo tak seš tady správně. Honza Albrecht (MasterChef 2023) Deer Restaurant PragueMichalská 19, Praha…

Rostoucí ceny jídel v restauracích: Co můžete očekávat?
FoodBlogeři | FOODMANIAC

Rostoucí ceny jídel v restauracích: Co můžete očekávat?

Ceny jídel v restauracích v České republice již třetí rok za sebou neustále rostou. Z dat vyplývá, že pizza od loňska zdražila o 15 korun, guláš o 11 korun, a cena burgeru již překonala 200 Kč. Co tento trend znamená pro vaše stravování a co ho způsobuje? Pojďme se na to podívat podrobněji. Významný růst…

#SulArepa#Strakonice#masterchef#masterchefcesko#roadshow#HonzaAlbrecht#vedomevareni#JanAlbrecht#foodmaniac#foodmaniaccz#roadtrip

FoodManiac
Author: FoodManiac

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.